IZPOSOJA PAINTBALL OPREME

IZPOSOJA PAINTBALL OPREME

Na Kraljevem hribu imamo najsodobnejšo Paintball opremo s katero Vam nudimo varno, predvsem pa adrenalinsko igranje Paintballa.
Skupina iger (dolžina ene igre 15-20 minut) se organizira v 2,5 urah v dopoldanskem ali popoldanskem času, na željo udeležencev pa tudi dlje. (odvisno od zasedenosti terminov).

Za igro Paintballa se lahko prijavi skupina najmanj šestih posameznikov.

Skozi celotno igro Vas bo vodil in spremljal naš usposobljen sodnik, ki Vam bo dajal vse potrebne napotke za najbolj varno in adrenalinsko doživetje.

OPREMA

maskirna oblekaMaskirna obleka in zaščitni jopič:
Na voljo imamo enodelne maskirne obleke različnih velikosti. Za primerno obutev (pohodni čevlji, gležnarji, ipd.) morate poskrbeti sami.

zascitna maskaZaščitna maska:
JT ELITE RADAR THERMAL je ena zadnjih pridobitev v JT družini, kar zadeva varnosti in zaščite. Maska ima dvojno steklo, kar preprečuje rošenje. Ima tudi dva nastavljiva paščka, kar omogoča popolno prilagajanje vaši glavi in vas pri igri ne ovira.

markerPolavtomatski marker:
INFERNO MK2 je natančen, lahek, zanesljiv in enostaven za uporabo.

krogliceKroglice:
Kroglice so popolnoma nestrupene in neoporečne, tako za ljudi kot tudi za živali in naravo. Polnjene so z posebno želatinasto snovjo iz naravnih sestavin. Tudi lupina kroglice je iz razgradljivih neoporečnih snovi, ki po dežju popolnoma razpade.


loaderLoader:
Viewloader VL200 je posoda za kroglice, v katero lahko stresemo do 200 kroglic.

potisni plinPotisni plin:
Jeklenka je namenjena uporabi z markerji, ki za potisni plin uporabljajo CO2 ali ZRAK. Z takšno jeklenko lahko izstrelite do 800 kroglic.
booking
Rezervirajte si oddih pri nas!