REKREACIJA

Na nekoliko redkejšem zraku, kot je v mestih, boste pošteno zadihani, če se pomerite v kateri od športnih panog, ki jih omogočamo na Kraljevem hribu.

Za rekreativni del preživljanja časa na Kraljevem hribu bodo kot nalašč mali nogomet, badminton ali hokej na travi, lahko se preizkusite v namiznem tenisu, ročnem nogometu ali hoji na hoduljah. Se že dolgo niste pomerili v vlečenju vrvi in ali ste se sploh kdaj na ruskem kegljišču? Kaj pa orjaška gugalnica? Tudi otroci bodo uživali na pravih »hribovskih« igralih.Ne pozabite na številne gorske kolesarske poti in nič koliko možnosti pohodništva do okoliških hribov ter več kot dva tisoč metrov visokih gora.
Seveda je na Kraljevem hribu še vedno številka ena atraktiven in adrenalinski paintball.

AKTIVNOSTI IN OKOLICA

Ob pestri ponudbi športnih panog v neposredni bližini Kraljevega hriba ne pozabite, da ste ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp. Dvatisočaki zrejo v vas, vi pa jih zlahka dosežete. Številne pohodne poti vam omogočajo, da dosežete najvišji vrh Grintavec ali se sprehodite do pastirske vasi na Veliki planini ali morda do izvira Kamniške Bistrice, do Kamniškega ali Kokrškega sedla … Ste že pogledali v globel 35 metrov globoko v soteski Predaselj ali uživali ob pogledu na slap Orglice?

Ne pozabite, da so tod naokrog številne kolesarske poti za začetnike in tudi za bolj izkušene gorske kolesarje.

 

booking
Rezervirajte si oddih pri nas!