paintball

Paintball, Kraljev Hrib

Paintball

 

TUDI POZIMI SE PRI NAS IGRA PAINTBALL z belimi maskirnimi oblekami

 

REZERVIRAJTE TERMIN PRAVOČASNO!

 

DELOVNI ČAS: VSAK DAN, 365 DNI NA LETO

 

 PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE, KAKO?

 

PAINTBALL PARTY za najmlajše - Paintball + PIZZA (slastna pizza s premerom 35cm samo za igralce paintballa 6,5€ - primerna za dve osebi - torto prinesete s seboj, za vse ostalo poskrbimo mi)!

 

 

 

 

Preizkusite se na

prvem in najatraktivnejšem

slovenskem Paintball poligonu v Kamniški Bistrici na Kraljevem hribu, ki je znan po svoji izredni legi in urejenosti poligona (tudi za gledalce).

Na Kraljevem hribu si lahko igralci izposodijo ali najamejo najsodobnejšo paintball opremo. Organiziramo tudi Paintball partyje za najmlajše in malo starejše. Več o ponudbi pa si lahko preberite tukaj.

NOVO, NOVO, NOVO, NOVO, NOVO, NOVO, prenovljeni poligon!

Edini poligon v Sloveniji z postavljenimi lesenimi maketami, ki pričarajo edinstven občutek igre (Helikopter APACHE, Tank ABRAMS, strmoglavljeno letalo, mostički in lesene trdnjave).

paintball poligon

Paintball igra je izredno zanimiva in zabavna, saj se je ob pogledu na pobarvanega prijatelja nemogoče ogniti salvam smeha. Igro obožujejo tako stari, kot mladi, zato Vam priporočamo, da se v njej tudi sami preizkusite, oziroma pripeljete svoje prijatelje, učence, dijake in študente na neobičajen ter zanimiv izlet - na igro PAINTBALL-a!

photo of
Paintball Kraljev Hrib
KAMNIŠKA BISTRICA 2
1242 STAHOVICA
Slovenija
tel:
041 816 477