foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo.
Odličen prostor za preživljanje prostega časa in počitnic z družino ali prijatelji.
Ne veste kje bi preživeli obletnico, rojstnodnevno zabavo ali pa bi, denimo v nedeljo, zgolj posedeli in kosili z družino?
Izvirna ponudba jedi in nevsakdanja lokacija postrežbe bosta očarali še tako zahtevnega gosta.
Odlična lokacija ponuja čudovit pogled na okoliške gore, tudi Veliko planino, kjer se je gorništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah tudi začelo.

Kraljev hrib

djV osrčju Kamniško-Savinjskih Alp vam ponujamo dobrote iz domačega gostišča Kraljev hrib in atraktivno ponudbo športnega turizma. Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo. Kraljev hrib je od Kamnika oddaljen le 10 km, od Ljubljane pa 30.

Telefon: +386 41 816 477

e-mail: info@kraljevhrib.si

RESTAVRACIJA KRALJEV HRIB

kraljev hrib paintball hostel rooms camping slovenia

V gostišču Kraljev hrib, sredi neokrnjene narave pod Kamniško-Savinjskimi Alpami, vašemu okusu nikoli ne bo dolgčas. Izvirna ponudba jedi in nevsakdanja lokacija postrežbe bosta očarali še tako zahtevnega gosta. Zamislite si, kaj je bolj izvirnega kot pod vznožjem gora poskusiti domačo postrv, jelenov golaž ali neskončno okusne domače štruklje. Zveni okusno? Enostavno morate poskusiti.


Za dobro zabavo se vedno kadi in tako je tudi na Kraljevem hribu. Preverite ponudbo za piknik, teambuilbing, poročno slavje oz. večerno ohcet. Je vaši družbi že zmanjkalo idej, kje bi preživeli obletnico, rojstnodnevno zabavo ali pa bi, denimo v nedeljo, zgolj posedeli in kosili z družino?

PONUDBA JEDI JEDI IZ PODPEKE (po predhodnem naročilu; najmanj 15 oseb)
 - Narezek z divjačinsko domačo salamo ter sirom
 - Puranji dunajski zrezki
 - Jelenov golaž s kruhovim cmokom
 - Postrvi
 - Jedi z žara
 - Kmečka pojedina
 - Vegetarijanski krožnik
 - Domači sirovi štruklji
 - Štrudelj

 - Teletina, svinjina in priloga

ENOLONČNICE POSEBNA PONUDBA ZA:
 - Jota
 - Ričet
 - Jelenov golaž

 - Piknike
 - Večje skupine ljudi
 - Poroke in praznovanja

 

KAPACITETA RESTAVRACIJE

Notranji del; 40 oseb
Zunanji del; 140 oseb

 

Za rezervacije nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na tel. +386 41 816 477.

Kraljev hrib

paintball party

Rezervacije pri booking