foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo.
Odličen prostor za preživljanje prostega časa in počitnic z družino ali prijatelji.
Ne veste kje bi preživeli obletnico, rojstnodnevno zabavo ali pa bi, denimo v nedeljo, zgolj posedeli in kosili z družino?
Izvirna ponudba jedi in nevsakdanja lokacija postrežbe bosta očarali še tako zahtevnega gosta.
Odlična lokacija ponuja čudovit pogled na okoliške gore, tudi Veliko planino, kjer se je gorništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah tudi začelo.

Kraljev hrib

djV osrčju Kamniško-Savinjskih Alp vam ponujamo dobrote iz domačega gostišča Kraljev hrib in atraktivno ponudbo športnega turizma. Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo. Kraljev hrib je od Kamnika oddaljen le 10 km, od Ljubljane pa 30.

Telefon: +386 41 816 477

e-mail: info@kraljevhrib.si

Kamnik je ljubko srednjeveško mestece z bogato zgodovino. Nekdaj prestolnica Kranjske danes slovi po čudoviti Malograjski kapeli, ki stoji na hribčku nad mestom, od koder je čudovit pogled na Kamniško-Savinjske Alpe. Morda boste prav vi odrešili Veroniko, ukleto deklico, ki spi v podzemlju nekdanjega gradu in čuva zaklade iz starih časov. Več informacij o kamniku in njegovi okolici najdete na spletni strani Kamniškega turističnega centra.

Stari grad

Na obrobju mesta oz. le nekaj korakov iz starega mestnega jedra se pričenja priljubljena rekreacijska pešpot na Stari grad, kjer so še vidne ruševine nekdanje grajske utrdbe.

Romanska kapelica malega gradu

Mali grad sodi med najstarejše in najpomembnejše romanske spomenike v Sloveniji, ki so ga Grofi Andeški zgradili že okoli leta 1200. Danes je grad v ruševinah, na vzpetino pa vodi osvetljena pešpot. Z vrha gradu se vije čudovit razgled na celotno Ljubljansko kotlino in okolico.

Lamovo v Volčji Dragi

Kraljev hrib

paintball party

Rezervacije pri booking