foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo.
Odličen prostor za preživljanje prostega časa in počitnic z družino ali prijatelji.
Ne veste kje bi preživeli obletnico, rojstnodnevno zabavo ali pa bi, denimo v nedeljo, zgolj posedeli in kosili z družino?
Izvirna ponudba jedi in nevsakdanja lokacija postrežbe bosta očarali še tako zahtevnega gosta.
Odlična lokacija ponuja čudovit pogled na okoliške gore, tudi Veliko planino, kjer se je gorništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah tudi začelo.

Kraljev hrib

djV osrčju Kamniško-Savinjskih Alp vam ponujamo dobrote iz domačega gostišča Kraljev hrib in atraktivno ponudbo športnega turizma. Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo. Kraljev hrib je od Kamnika oddaljen le 10 km, od Ljubljane pa 30.

Telefon: +386 41 816 477

e-mail: info@kraljevhrib.si

Nedaleč od Kamnika se nahaja tudi največji park v Sloveniji, Arboretum Volčji Potok. Sprehod med skrbno urejenimi gredicami rož v senci stoletnih dreves predstavlja sprostitev duše in telesa. Arboretum predstavlja odlično destinacijo za ljubitelje narave in cvetja. Od Kamnika je oddaljen manj kot 1 km, v njem pa uspeva približno 2.500 vrst in sort iglavcev in listavcev ter okoli 300 samoniklih zelnatih rastlin.

Lamovo v Volčji Dragi

Kraljev hrib

paintball party

Rezervacije pri booking