foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo.
Odličen prostor za preživljanje prostega časa in počitnic z družino ali prijatelji.
Ne veste kje bi preživeli obletnico, rojstnodnevno zabavo ali pa bi, denimo v nedeljo, zgolj posedeli in kosili z družino?
Izvirna ponudba jedi in nevsakdanja lokacija postrežbe bosta očarali še tako zahtevnega gosta.
Odlična lokacija ponuja čudovit pogled na okoliške gore, tudi Veliko planino, kjer se je gorništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah tudi začelo.

Kraljev hrib

djV osrčju Kamniško-Savinjskih Alp vam ponujamo dobrote iz domačega gostišča Kraljev hrib in atraktivno ponudbo športnega turizma. Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, tik pod Veliko planino, vas bosta navdahnili in napolnili s svežo energijo. Kraljev hrib je od Kamnika oddaljen le 10 km, od Ljubljane pa 30.

Telefon: +386 41 816 477

e-mail: info@kraljevhrib.si

REKREACIJA


Na nekoliko redkejšem zraku, kot je v mestih, boste pošteno zadihani, če se pomerite v kateri od športnih panog, ki jih omogočamo na Kraljevem hribu.

Za rekreativni del preživljanja časa na Kraljevem hribu bodo kot nalašč odbojka ali košarka, morda badminton ali hokej na travi, lahko se preizkusite v namiznem tenisu, ročnem nogometu ali hoji na hoduljah. Se že dolgo niste pomerili v vlečenju vrvi in ali ste se sploh kdaj na ruskem kegljišču? Kaj pa orjaška gugalnica? Tudi otroci bodo uživali na pravih »hribovskih« igralih.

Ne pozabite na številne gorske kolesarske poti in nič koliko možnosti pohodništva do okoliških hribov ter več kot dva tisoč metrov visokih gora.
Seveda je na Kraljevem hribu še vedno številka ena atraktiven in adrenalinski paintball.

AKTIVNOSTI IN OKOLICA

Ob pestri ponudbi športnih panog v neposredni bližini Kraljevega hriba ne pozabite, da ste ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp. Dvatisočaki zrejo v vas, vi pa jih zlahka dosežete. Številne pohodne poti vam omogočajo, da dosežete najvišji vrh Grintavec ali se sprehodite do pastirske vasi na Veliki planini ali morda do izvira Kamniške Bistrice, do Kamniškega ali Kokrškega sedla … Ste že pogledali v globel 35 metrov globoko v soteski Predaselj ali uživali ob pogledu na slap Orglice?

Ne pozabite, da so tod naokrog številne kolesarske poti za začetnike in tudi za bolj izkušene gorske kolesarje.

rekreacija

Kraljev hrib

paintball party

Rezervacije pri booking